Weddingplanner

Voor uw complete huwelijksdroom bieden wij tevens onze kwaliteiten aan als Weddingplanner. Hiervoor hebben we een aantal opties samengesteld waaruit jullie kunnen kiezen.

Ceremoniemeester

Vinden jullie het zelf heel leuk om de grote dag te plannen, maar willen jullie je familie en vrienden op de bruiloft laten genieten en niet belasten met de taak van ceremoniemeester? Dan kan ik als ceremoniemeester op de dag zelf aanwezig zijn en helpen met de puntjes op de i en de laatste voorbereidingen. Het is tevens mogelijk om mij als ceremoniemeester aan te stellen om de eigen gekozen ceremoniemeester te ondersteunen.

Mijn exacte taken en jullie wensen stemmen we in overleg met elkaar af maar hierbij valt te denken aan het voorgesprek waarbij ik het draaiboek samen met jullie op zal stellen, puntjes op de i zetten en uiteraard de dag zelf in goede banen leiden waarbij ik alle spullen zal beheren en het contact zal zijn voor iedereen die betrokken is bij jullie bruiloft.

Kosten € 495,00 voor circa 20 uur voorbereiding en uitvoer

Ceremoniemeester & Weddingplanner A-Z

Willen jullie geheel onbezorgd van de voorbereidingen en de grote dag genieten? Dan kan ik als weddingplanner alles voor jullie regelen, van A-Z.

Ook hierbij zullen we mijn exacte taken en jullie wensen in overleg met elkaar afstemmen. De taken van ceremoniemeester zitten hier uiteraard in verwerkt. Wat hier nog bij komt zijn onder andere het maken van alle afspraken en contact onderhouden met alle betrokkenen en leveranciers, beheren van budget, adviseren bij alle onderwerpen en keuzes die gemaakt moeten worden, draaiboeken, afwikkeling en noem het maar op. Alles waar we samen tegenaan lopen bij jullie grote dag.

Kosten € 1.500,00 voor gemiddeld 60 uur voorbereiding, uitvoer en afwikkeling

Afspraak maken

Maatwerk

Willen jullie wel graag zelf de touwtjes in handen houden en maar een aantal taken uitbesteden? Dan kunnen we in overleg een samenwerking op maat samenstellen. Hierin gaan we kijken welke taken door jullie zelf en welke taken door mij uitgevoerd gaan worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een eerste vrijblijvende afspraak waarin we kennis met elkaar kunnen maken en bepalen of we de samenwerking samen aan willen gaan. Aan de hand hiervan kunnen we indien gewenst jullie eigen pakket samenstellen.

Kosten uurtarief van € 35,00 per uur

Afspraak maken

Samenwerkingen

We hebben de juiste partners gevonden die jullie droom werkelijkheid kunnen maken.
Mochten jullie nog ergens vast lopen en informatie over willlen ontvangen, zijn jullie bij deze partners aan het juiste adres. Wij hebben samen met deze partners speciale D-Dreams acties en arrangementen samengesteld. Deze zijn alleen via D-Dreams te reserveren.

Klik op een afbeelding en ga naar de website van onze partner voor meer informatie.